19/05/2016

Συμμετοχή της ΛΑΒΑ στην Αγροτική Έκθεση AgroExpo 2016 στην Ιεράπετρα

Η ΛΑΒΑ Α.Ε. συμμετείχε με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην 1η Aγροτική έκθεσης Ιεράπετρας «AgroExpo 2016», που πραγματοποιήθηκε στις 27, 28, και 29 Μαΐου 2016 στο χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου Ιεράπετρας.
 
Στο περίπτερο της ΛΑΒΑ παρουσιάστηκαν το προϊόν agroLAVA ως υπόστρωμα υδροπονικών καλλιεργειών και ως βελτιωτικό εδαφών σε θερμοκήπια και ανοιχτές εκτάσεις καθώς και το προϊόν oikiaLAVA ως έτοιμο υπόστρωμα για οικιακή παραγωγή λαχανικών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζωηρές συζητήσεις υπήρξαν για την χρήση του agroLAVA σε ανάμιξη με το φυσικό έδαφος με σκοπό τη βελτίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του εδάφους και των συνθηκών ανάπτυξης των φυτών και για εναλλακτικούς τρόπους χρήσης του agroLAVA σε υφιστάμενα μη υδροπονικά θερμοκήπια.
 
Στην έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λασιθίου και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συμμετείχαν 42 εκθέτες από όλη της Ελλάδα ενώ η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα 5000 άτομα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επίσης αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικά με αγροτικά θέματα, ενώ έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία για την διοργάνωση της έκθεσης και τον επόμενο χρόνο.

                                                                                                        Φωτογραφίες από την έκθεση